Nye bekreftede tilfeller av koronaviruset innen idrett

Vi lærer om nye bekreftede tilfeller av koronaviruset innen idrett hver dag. Folk som er smittet kommer fra forskjellige disipliner og land. Vi skal her fortelle deg om de siste bekreftede tilfellene.
 

Dette viruset skiller ikke mellom folk. Det kan påvirke hvem som helst uavhengig av yrke. Listen over bekreftede tilfeller av koronaviruset innen idrett vokser hver dag. I dag skal vi snakke om de idrettsutøverne som nylig har blitt smittet.

Det stemmer, selv om mange tror at dette viruset bare påvirker de eldre, er sannheten at vi alle kan bli smittet. Idrettsverdenen er intet unntak; nye tilfeller blir offentliggjort hver dag.

I en tidligere artikkel fortalte vi deg om de første bekreftede idrettsutøverne med COVID-19. Noen av dem var Daniele Rugani (Juventus) og Manolo Gabbiadini (Sampdoria) fra Italias herrelandslag; basketballspillerne Trey Thompkins (Real Madrid), Gudy Robert og Donovan Mitchel (NBA Utah Jazz).

Av denne grunn, og også ved å følge reglene om å isolere seg hjemme, har kampene i de fleste idretter blitt innstilt inntil videre. Til og med store hendelser som Formel 1, Seksnasjonersturneringen eller verdensmesterskapet i friidrett har blitt utsatt.

Likevel fortsetter vi å motta nyheter om nye tilfeller av koronaviruset innen idrett, fra forskjellige land og disipliner.

De nye tilfellene av koronaviruset innen idrett

Du har kanskje hørt at Cristiano Ronaldo har valgt å forlate Italia frem til karantenen av laget hans, Juventus, er over. Nylig ble det også bekreftet at franskmannen Blaise Matuidi har fått sykdommen.

 

I Italia har også andre i tillegg til Gabbiadini testet positivt. Vi snakker om Antonio La Gumina, Morten Thorsby, Omar Colley, og Albin Ekdal. Det er også noen positive tilfeller hos Fiorentina: Patrick Cutrone, Dušan Vlahović og Germán Pezzella.

Vi skal nå fortsette innen fotball, men denne gangen i Bundesliga: Timo Hübers fra Hannover 96, andredivisjon. Klubben bestemte seg for å teste hele laget, og en spiller til testet positivt: Jannes Horn.

Diagnose - koronavirus

I England testet også Arsenal-manager Mikel Arteta og Chelsea-spiller Callum Hudson-Odoi positivt for COVID-19. Frem til da hadde ikke Premier League blitt innstilt enda, men avgjørelsen om å innstille det ble tatt få timer etter disse tilfellene ble offentliggjort.

Når det gjelder Spania hadde fotballaget Valencia bekreftet at det var nye tilfeller av COVID-19 blant deres ansatte. De tror at pasientene ble smittet under turen til Milan på grunn av Champions League.

Tre av fotballspillerne som testet positivt er: Ezequiel Garay, José Luis Gayá og Eliaquim Mangala. I tillegg til Jonathas Cristian de Jesus, en spiller som hører til på laget Elche.

Tilfeller av koronaviruset innen idrett utenom fotball

 

Innen sykling må vi nevne colombianske Fernando Gaviria, som er i isolasjon i Abu Dhabi, hvor han konkurrerte under UAE Tour. Andre syklister som har testet positivt for koronavirus er Dmitrij Strakhov (Russland) og Maximiliano Richeze (Argentina).

Andre nye tilfeller av koronaviruset innen idrett kommer fra håndballen i Spania. Mer presist fra andredivisjonslaget Trops Malaga med fire smittede spillere. Real Federación Española de Balonmano (Spanias håndballforbund) har suspendert møtene innad i Malaga-klubben.

Innen basketball har Cleveland State-treneren Chris Kielsmeier blitt med på NBA-listen, i tillegg til Christian Wood fra Detroit Pistons. Kevin Durant (bildet), en spiller på Brooklyn Nets, er enda et positivt tilfelle sammen med tre andre lagkamerater av ukjent identitet.

Kevin Durant

Innen Formel 1 har man tilfellet av en McLaren-teamarbeider. Det er også en bekreftet smittet person innen judo; et medlem av det spanske forbundet, men vi vet ikke navnet enda.

Listen oppdateres hver dag

For øyeblikket er dette de nyeste tilfellene av koronaviruset innen idrett, men listen er ikke ferdig enda. Slik situasjonen utvikler seg er det sannsynlig at nye tilfeller vil dukke opp flere ganger om dagen.

 

I denne sammenhengen bidrar den enstemmige meldingen som sendes ut av idrettsutøvere i isolasjon til økt bevissthet blant mennesker over hele verden. Det er alles ansvar å bekjempe viruset og flate ut kurven!